Företaget

Lösningsorienterad IT konsult specialiserad på Tandläkarkliniker

DDM Dental är en oberoende IT-partner med snart 15 års erfarenhet av data och digitala IT-lösningar för tandvård. Vi vill leverera hela systemlösningar som ger dig som kund möjlighet att vi blir din enda kontakt när du har frågor om din data och IT-miljö. Med vår breda kunskap om hur en tandläkarpraktik fungerar så erbjuder vi tjänster och produkter som vi vet fungerar väl med dina högt ställda krav. Allt för att du ska kunna fokusera på dina kunder och vara trygg med din IT-investering

Vi jobbar långsiktigt med ett genomarbetat serviceavtal som säkerställer att vi utför allt som krävs för att Er IT-miljö ska klara många år i drift. Om olyckan ändå är framme så finns vi snabbt på plats för service och vi tillhandahåller lånesystem om så behövs. Vi använder oss av utvalda produkter och samarbetspartners för att säkerställa hög kvalitet och god support.

Vår uppgift som leverantör är att hitta den bästa lösningen för dig och vi värnar om den personliga kontakten och närvaron för att kunna tillmötesgå alla dina önskemål.